Träning för alla

Sommarens familjeträning i Pålsjö är i fullgång och jag för så mycket energi av alla familjer som kämpar varje söndag. Att träna behöver inte betyda att man går på gym eller måste spela någon sport,  sommarträningen är ett perfekt exempel på att man bara kan snöra på skorna och ge sig ut i skogen för att få träning.

Att få in lite träning varje dag kan vara klurigt men alla behöver ju röra på oss så egentligen borde det inte vara så svårt. Är du med en kompis så bestäm er för att cykla 6 km under dagen eller är du hos mormor så kan ni gå en runda så även mormor får tränar lite. Att träna som familj är lätt och roligt, vilket jag ser varje vecka. Alla mår bra av att röra på sig  och alla mår bra av att vara tillsammans.

Sommaren är perfekt årstid för att komma igång med lite extra träning så kan inte du och jag bestämma att vi försöker få igång alla i familjen och släkten genom att föreslå lite träning varje dag.Gå en runda, springa  i trappor, cykla till skolan, simma på simhallen eller spela brännboll:)

Lämna ett svar

Sitemap
Letar du efter något som inte finns i menyerna? Här kan du se en lista på alla sidor på denna webbplats

Reklam

Denna blogg är utvecklad av
Henrik Hederström.
Fotografering & Webbdesign
Läs mer på:
www.henrikhederstrom.se