Sista träningspasset med HD inför Springtime

Palsjo

I dag är det sista träningstillfället för oss som tränat inför Springtime i Pålsjöskog under de senaste 6 veckorna. Det har varit en fantastisk grupp som kämpat på varje söndag, mycket bra jobbat!

Jag och Marika, som kommer från HD, har tyckt att det kändes lite tråkigt att träningen skulle ta slut nu när sommaren och det fina vädret äntligen börjar komma. Jag har även fått många förfrågningar från deltagare både från Springtimegruppen och min överviktgstgrupp om sommarträning. Så nu är det bestämt, jag kommer att leda nio pass under sommaren med start den 26 maj. Träningen är i Pålsjöskog om söndagarna kl 10.45. Under dessa 9 gånger kommer vi ha träna hela kroppen genom parövningar, lekar, styrketräning, hederlig gympa, hinderbana och massa andra roliga träningsformer.

De familjer som tränat ihop under 6 veckor upplever att detta är den perfekta familjetiden när alla får röra på sig samtidigt som de har roligt tillsammans  Så är du också sugen på att komma med din familj så skicka ett mail till elin@elinblomqvist.se.

Det kommer att kosta 900 per familj att vara med, men med HD-passet får ni 25 procent rabatt, det vill säga kostnaden för hela familjen blir då 675 kronor.

Hoppas ni vill hänga på. Och sprid gärna ryktet så att fler familjer få veta hur roligt det är att träna barn och vuxna tillsammans, ute i det fria!

 

Lämna ett svar

Sitemap
Letar du efter något som inte finns i menyerna? Här kan du se en lista på alla sidor på denna webbplats

Reklam

Denna blogg är utvecklad av
Henrik Hederström.
Fotografering & Webbdesign
Läs mer på:
www.henrikhederstrom.se