Nu kör vi, hänger ni med?

Nu har jag vilat så det räcker för hela året, ätit alldeles för mycket mat och ätit choklad så det runnit utan genom öronen. Nä nu tar jag väl i liiiite, men jag känner mig utvilad och redo för en vår full med träning, nyttig mat och lite mindre choklad;)

Erika har hittat hem till mig och vi är i fullgång med att planera våren för er, vi har även ett projekt inför sommaren som vi  håller hemligt en lite stund till, men ni kommer inte bli besvikna:) Ni kommer träffa oss i Höganäs och Helsingborg i vår och terminen drar igång vecka 5, ni som redan anmält er kommer få all info i veckan och för er som inte anmält er har ni hela nästa vecka på er:)

elin och erika

För er som är sugna på att dra igång träningen redan i morgon så sätt gärna upp ett mål. Bestäm dig för att du ska gå 3 mil innan veckan är slut, eller göra 100 armhävningar innan söndag,  simma 1 kilometer eller cykla 5 mil. Få med hela familjen så kanske ni sätter upp ett mål ni kan nå tillsammans, att gå 10 mil på en vecka hade varit häftigt. Visst kommer det känns tungt vissa dagar, det gör det för mig. Men då tvingar någon annan i familjen ut mig och efter så är jag alltid så stolt över mig själv. Men i bland surar jag hela rundan som ni ser här:) Haha!!

sur elin

Tillsammans kommer vi  sätta nya och roliga mål inför våren och vi kommer inte ge upp, tillsammans är vi starka!!

Lämna ett svar

Sitemap
Letar du efter något som inte finns i menyerna? Här kan du se en lista på alla sidor på denna webbplats

Reklam

Denna blogg är utvecklad av
Henrik Hederström.
Fotografering & Webbdesign
Läs mer på:
www.henrikhederstrom.se