Hösten är nu spikad

Som ni läs på min hemsida kommer jag ha kurser för överviktiga barn och unga i Höganäs och Helsingborg till hösten och allt är nu spikat.

Målet med mina kurser är att ha roligt på vägen mot en hälsosammare vardag vilket innebär träning och bra mat för kroppen.

Jag kommer ha en grupp i Höganäs där vi träffas tisdagar på Friskis och Svettis kl 15.00-16.00 samt fredagar mellan kl 15.15-16.00 på Höganäs sporthall för vattengympa.

I Helsingborg kommer jag ha 3 grupper där vi träffas på Friskis och Svettis på onsdagar och torsdagar beroende på vilken grupp man är med i samt söndagar.

Under hösten kommer vi prova på allt från zumba till boxning, styrketräning, vattengympa och yoga. Vi kommer även ha en kostskola som sträcker sig över 3 tävlingstillfällen för att lära oss mer om vad kroppen behöver och mår bra av. Målet med kursen är att stanna i vikt( i vissa fall viktnedgång) och därför vägs och mäts alla en gång i månaden för att få motivation och rådgivning kring vikten.Genom olika hälsosamma uppdrag varje vecka kommer vi tillsammans peppa ,heja och leka fram ett intresse som vi sen aldrig släpper.

Är du och din familj intresserade eller känner du någon som är, tipsa gärna om min hemsida där ni hittar info om anmälan, pris, tider mm.

Gud vad jag längtar till hösten, hoppas vi ses!!:)bild (71)

Lämna ett svar

Sitemap
Letar du efter något som inte finns i menyerna? Här kan du se en lista på alla sidor på denna webbplats

Reklam

Denna blogg är utvecklad av
Henrik Hederström.
Fotografering & Webbdesign
Läs mer på:
www.henrikhederstrom.se