Träning, något för alla

Fysisk aktivitet sätter fart på positiva krafter i kropp och knopp. Lite eller mycket, all rörelse är bra. Ni vet väl att vi vuxna ska röra på oss 30 min om dagen och våra barn och unga ska röra på sig  1 timme om dagen för att vi ska fortsätta att vara  friska, pigga och glada.

Starten för mina grupper börjar närma sig och jag längtar mer och mer efter att få träna tillsammans med er. För er som anmält era barn ringer jag er under veckan för att bekräfta anmälan och ge lite mer info. Platserna fylls på snabbt så har du missat att anmäla ditt barn så hör av dig så fort som möjligt.

Tillbaka till att träning igen. Träningens lyckorus är något som alla måste få uppleva, känslan av att klara av 5 km eller att göra 10 armhävningar är helt otrolig eftersom det är du som kämpat dig fram till målet. Att sätta upp mål är en del av min träningsresa men i vissa perioder behöver man faktiskt inte ha några tydliga mål förutom att både armar och ben ska få röra på sig dagligen.

När vi tränar mår kroppen som bäst, titta själv ska ni se;)

Följande händer med oss när vi tränar:

Vi får

  • ökat välbefinnande
  • stärkt självförtroende
  • bättre koncentrationsförmåga (pefekt för långa skoldagar)
  • ökad inlärningsförmåga
  • starkare kropp
  • bättre kondition och mindre risk för belastningsskador
  • mer energi

Barn, vuxna, pensionärer eller hundar, ja ALLA behöver vi röra på oss för att må bra. Så varför inte planera in en cykeltur som sträcker sig över hela lördagen, cykla runt till olika badplatser för att prova vilken som är bäst:)

Här kommer bilder på några av mina favoritfamiljer som tränat hela sommaren. Stort tack till alla föräldrar som gjort detta för sina barn. Jag vet att det krävdes en hel del tjat för att få med alla på söndagarna men OJ vilka framsteg ALLA gjort under sommaren. Återigen tack för att jag fick träna med just er under sommaren<3

 familjer

familj 2

familj 3

Lämna ett svar

Sitemap
Letar du efter något som inte finns i menyerna? Här kan du se en lista på alla sidor på denna webbplats

Reklam

Denna blogg är utvecklad av
Henrik Hederström.
Fotografering & Webbdesign
Läs mer på:
www.henrikhederstrom.se