Hur planerar ni helgen?

För mig börjar helgen på fredag kväll, att mysa upp i soffan och veta att men har en helt ledig lördag framför sig är nog den bästa känslan som helgen ger mig. Helgen innebär även motion och träning för min del.

Under hela veckan stressar jag onödigt mycket och träningen känns ibland som ett måste vilket leder till att det inte blir så roligt som jag tänkt mig. Men lördagen innebär att jag kan ta långa promenader, åka till simhallen och simma så många längder jag vill eller så väljer jag att gå på ett roligt danspass.

Jag väljer att sätta min träning i första hand på lördagar eftersom jag vill att min kropp ska må bra och orka med nästa vecka. De helger jag väljer bort träningen eftersom jag MÅSTE titta på TV eller MÅSTE åka och handla kläder känner jag att jag sviker min kropp lite, hur ska den nu orka att jobba en hel vecka till utan att fått rört på sig ordentligt?

Hur tänker er familj kring träning på helgen? Väljer ni bort det eller prioriterar ni det?

Kanske är ni sugna på en ny lördagsvana som innebär simning varje lördagsförmiddag eller en långrunda i skogen? Berätta gärna om ni redan nu har en bra helgvana:)

Här på bilden är jag ute med 2 kompisar på långpromenad i skogen, dock kanske vi inte hade den nyttigaste picknicken med hos. I dag hade jag valt smoothie istället:)

bild (34)

 

 

Lämna ett svar

Sitemap
Letar du efter något som inte finns i menyerna? Här kan du se en lista på alla sidor på denna webbplats

Reklam

Denna blogg är utvecklad av
Henrik Hederström.
Fotografering & Webbdesign
Läs mer på:
www.henrikhederstrom.se