Stora hälsoboken

Jag är i full gång med att göra 22 st hälsoböcker till mina deltagare. I hälsoboken kommer de bland annat få skriva upp mål inför sommaren och berätta hur det går för mig genom att skriva en liten dagbok.

Men först ska vi göra lite tester som vi påbörjade i söndags. Alla simmade så fort de kunde under 10 min för att hinna med så många längder som möjligt. Imorgon kommer vi testa armhävningar,  situps, planka och höga knä. Här gäller det att göra så många man kan på varje övning under 1 min. De kommer sedan få testa sig själva med hjälp av föräldrar mitt i sommar för att hålla motivationen uppe och när hösten drar igång testar vi en sista gång för att förhoppningsvis få fina resultat.

I boken kan även barn och föräldrar hålla koll på vikten och eventuellt midjemått. Andra exempel som kan skrivas in i hälsoboken är antal godisbitar, antal träningstillfällen eller hur många frukter man äter per vecka.

Kanske är detta något som hade passat er familj? Varför inte göra en hälsobok till alla för att hålla koll på att alla mår bra?

P1010864P1010862

 

Lämna ett svar

Sitemap
Letar du efter något som inte finns i menyerna? Här kan du se en lista på alla sidor på denna webbplats

Reklam

Denna blogg är utvecklad av
Henrik Hederström.
Fotografering & Webbdesign
Läs mer på:
www.henrikhederstrom.se