Ska man ha dåligt samvete för allt?

Ska man ha dåligt samvete för allt?

I morgon håller jag en inspirationsföreläsning i Höganäs kommun för familjer med övervikt. Jag vill inspirera till en lättare vardag där mat och måltider inte är något problem eller en situation som oftast slutar i bråk.

Det handlar inte om att förändra allt över en natt, att gå från chips till morötter eller från glass till frukt. Man ska inte ha dåligt samvete för man bakar kanelbullar en söndag eller njuter av en glass i solen. Man ska inte känna dåligt samvete för att man hoppar över träningen en gång eller väljer att mysa framför TV istället för den där kvällspormenaden som Elin tipsat om. MEN det handlar om att göra dessa saker lite mer sällan än de saker som är bra för dig och din kropp. Det handlar om att lägga rutiner som följs 80 % av tiden och som håller i längden.

Jag vill föreläsa för att visa på att det inte behöver vara svårt, jobbigt eller hårt att byta ut mindre bra vanor till bra vanor. Det behöver inte vara tråkigt att äta mindre eller att röra sig mer. Allt detta kan göras roligt för hela familjen om bara alla i familjen är med på banan.

Jag ska alltså INTE ge någon dåligt samvete i morgon, i övermorgon eller längre fram. Jag vill sprida GLÄDJEKUNSKAP OCH PEPPNING till en lättare vardag.  :)BILD ANVÄNDA

Hoppas vi ses i Tivolihuset kl 18.30 i morgon!

Lämna ett svar

Sitemap
Letar du efter något som inte finns i menyerna? Här kan du se en lista på alla sidor på denna webbplats

Reklam

Denna blogg är utvecklad av
Henrik Hederström.
Fotografering & Webbdesign
Läs mer på:
www.henrikhederstrom.se