Underbara resultat

Go morgon!!

I går var jag i Höganäs för att träna med mitt härliga gäng, men vi startade med att väga alla deltagare. Resultaten var helt UNDERBARA, samtliga hade stannat i vikt. En av de större killarna hade gått ner 1,5 kg på en månad och utbrast, ”ÄR DET SANT?!?! Så mycket har jag aldrig gått ner, inte ens på ett helt år!!”

I mitt arbete med överviktiga barn och unga är mitt största mål att få dem att stanna i vikt, eftersom de flesta har många cm kvar att växa. Att stanna i vikt kanske låter som en lätt match men för överviktiga barn som haft en stadig viktuppgång sedan många år tillbaka är detta ett enormt framsteg i helt rätt riktning. Även om ett barn ligger långt över sin viktkurva i dagsläget så kommer de hamna i rätt läge när de börjar växa på längden och vikten står still.
elin_front

Så i dag vill jag tacka Höganäs skolsköterskor som gör detta projekt möjligt, jag vill tacka föräldrarna till dessa barn som inte stoppar huvudet i sanden men mest av allt vi jag tacka alla er BARN i Höganäs som jobbar som djur varje vecka utan minsta tvekan på vart ni är på väg.

TACK!!!

Lämna ett svar

Sitemap
Letar du efter något som inte finns i menyerna? Här kan du se en lista på alla sidor på denna webbplats

Reklam

Denna blogg är utvecklad av
Henrik Hederström.
Fotografering & Webbdesign
Läs mer på:
www.henrikhederstrom.se