Nu satsar jag 100%

 

Ni som följt mig här på bloggen eller ingår i min grupp vet säkert redan att jag har två jobb. Jag jobbar på ett gym som instruktör och receptionist och jag driver eget företag där jag har grupper för överviktiga barn och ungdomar. Jag har även under våren haft ett projekt med HD, Familjerycket där, jag tränat ett 70-tal barn och vuxna inför Springtime.

För varje vecka som gått under våren har jag känt att jag längtat mer och mer till de dagar då jag får träffa mina underbara deltagare som kämpar med vikten eller de som tränar inför Springtime. Jag brinner verkligen för att påverka barn och unga i rätt riktning när det gäller mat och motion och får så mycket energi av alla människor som jag möter genom detta.

Jag började dagdrömma om en vardag där jag enbart jobbade med det som ligger mig närmast om hjärtat. Jag har började tänka, planera och fantisera om att ha fler grupper i Helsingborg. Kanske även kunna utöka till Högnäs och Landskrona, eller varför inte Ängelholm?

Men att göra tankar till verklighet kändes jätteskrämmande och jag låg många sömnlösa nätter för att fundera ut om jag skulle våga.

Det tog några nätter innan jag tog beslutet men nu är det gjort. Jag kommer satsa fullt ut till hösten på grupper för överviktiga barn och ungdomar, jag kommer även föreläsa om hälsa och övervikt på skolor runt om i Helsingborg och jag ska ta upp kampen för aktivare familjer i Helsingborgsregionen.

Anmälan till mina nya grupper kommer starta den 1 maj och mer info kommer komma på hemsidan inom kort.

 

Lämna ett svar

Sitemap
Letar du efter något som inte finns i menyerna? Här kan du se en lista på alla sidor på denna webbplats

Reklam

Denna blogg är utvecklad av
Henrik Hederström.
Fotografering & Webbdesign
Läs mer på:
www.henrikhederstrom.se