Är ni nyfikna på hur det går?

Nu är vi inne på 3 veckan av vårterminen och jag tänkte dela med mig lite av hur det går. Jag och min kollega Erika har haft samtal med alla deltagare där vi vägt och mät dem, vi har även haft en samtal kring mat och motion. Det jag förvånas av är all kunskap som dessa barn/ unga sitter inne på. En av frågorna som våra deltagare får är, om du skulle hjälpa en kompis att gå ner i vikt, vad hade du då tipsat om? Jag lovar er att vi skulle kunna skriva en bok om alla dessa härliga och kloka råd dem kom med.

bild (1)Under terminens gång är tanken att vi ska prova på olika tränings metoder. Än så länge har vi provat boxning, cirkelträning och här på bilden ovan tränar vi styrketräning. Tanken är att alla ska hitta något som de tycker är extra roligt men ska jag vara ärlig verkar det mesta gå hem hos deltagarna:)

 

bild

 

Jag och Erika träffar alla deltagare 2 gånger i veckan och där i mellan har dem uppdrag som ska göras. Syftet med uppdragen är att få ny kunskap om mat och motion och även här har alla deltagare skött sig exemplariskt. Som ni hör så trivs jag och Erika ganska bra med våra kids:)

 

 

Lämna ett svar

Sitemap
Letar du efter något som inte finns i menyerna? Här kan du se en lista på alla sidor på denna webbplats

Reklam

Denna blogg är utvecklad av
Henrik Hederström.
Fotografering & Webbdesign
Läs mer på:
www.henrikhederstrom.se