Hej!

Jag är en 28-årig tjej som läst till undersköterska, barnhälsocoach och hälsocoach för vuxna för att hjälpa mig själv och andra till ett hälsosammare liv genom motion och kost. Ingen raketforskning eller extrema dieter, bara måttlighet och sunt förnuft. Jag är en av grundaran i föreningen Viktiga Jag där jag jobbar med det som ligger mig närmst om hjärtat, barn och unga med övervikt och fetma.

Mammaledig

I december 2016 kom en efterlängtat liten kille som för tillfället får all min uppmärksamhet, men tveka inte att höra av er om ni undrar något.

Föreläsningar

Ibland kan det behövas lite motivation för att komma igång. Jag försöker ha en blandning av hårda fakta och lite mjukare tips och tricks som hjälper till att hitta ett sätt att komma igång. Jag föreläser på skolor, hos företag och på olika typer av temadagar. Läs mer om mina föreläsningar här.

Kurser

Tidigare har jag hållit kurser för barn och ungdomar som kämpar med övervikt men tyvärr saknas stöd och initiativ hos kommun och sjukvård vilket har resulterat i en ohållbar ekonomisk situation. Det är tragiskt att hälsa och välmående ska behöva vara en ekonomisk fråga men allt för många som är i behov av hjälp har helt enkelt inte möjlighet att betala för hjälpen. Jag kommer fortsätta kämpa för en lösning som ger fler möjlighet att vara med.

Sitemap
Letar du efter något som inte finns i menyerna? Här kan du se en lista på alla sidor på denna webbplats

Reklam

Denna blogg är utvecklad av
Henrik Hederström.
Fotografering & Webbdesign
Läs mer på:
www.henrikhederstrom.se